KINSEI adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Nessapanel müşterisi değilim ama her an olabilirim. O yüzden scriptte olmasını gerektiğini düşündüğüm şeyleri yazmak istedim.
Bu arada sitenin tasarımı ve yazılımı on numara özelliklere sahip. Ana konuda her şey yazıyor buraya tek tek yazmak istemedim şu an için yazılım 10/10 bence.

1. Servis ve kategori iconları gelebilir (instagram,tiktok..)
2. Yeni sipariş kısmında servis arama yerinin az üstüne Hizmetlerin ayrı ayrı butonu eklenebilir örnek vermek gerekirse instagram butonuna tıklandığında sadece instagram kategorileri ve servislerini göstersin.
3. Servis arama getirilebilir.
4. Userpanelde nickname'in yanına müşteri logosu getirilebilir.
5. Bakiyenin yanına yanan sönen bir ışık getirilebilir. (Bakiye az olduğunda kırmızı yanar söner, bakiye eh işte olduğunda turuncu, bakiye fazla olduğunda yeşil yanıp söner)
6. Userpanel ve dış sitedeki sadece renk olan yerler için özelleştirme getirilebilir örnek olarak sadece renk olan yerleri admin panelden istediğimi rengi ayarlayabilme özelliği olabilir.
7. Userpanele duyuru kısmı getirilebilir.
8. Userpanele kayan yazı eklenebilir.
9. Aydınlık ve karanlık mod eklenebilir.
10. Admin panelde Destek talebi geldiğinde destek kısmında bildirim işareti olabilir (var mı bilmiyorum)
11. Referans sistemi eklenebilir (var mı bilmiyorum)
12. Kayıt olduktan sonra otomatik giriş yapılabilir(var mı test etmedim)
13. Whatsapp destek hattı kısmı getirilebilir.

Aklıma başka bir şey gelmedi, geldikçe güncellerim.
Değerli yorumunuz İçin Teşekkür ederim bahsettiklerinizin Çoğu NessaPanel de mevcut olmayan önerileri listeye eklıyorum

--------------------------------------------------------------------------------------------------
200 TL Nessa Panel Kupon Kodunu Pm Olarak iletiyorum
7 gün içinde Kullanabilirsiniz