Hukuki olarak gerekenler yapıldı zaten hocam. Sadece daha iyi, daha temiz bir ortam geliştirmek; bunlarla ilgili istişare etmek adına konu açtım.
Bir çok kişinin ilgisini çekmeyen satış, ilan veya çekiliş konularından daha önemli olduğu için olabilir mi?
Elbette sorun ne yazık ki insanlarda. Ancak çözüm ya da tedbir de insanlarda.
Forumda herhangi bir güvenlik zaafiyeti olduğunu ben de düşünmüyorum. Ancak ek güvenlik tedbirleri de konulmalı mıdır acaba diye istişare etmek istedim.
Zorunlu olmasa da güvenli ticaret adına bu eklenti yapılabilir. Kesinlikle katılıyorum.
Platformu ve platform sorumlularını tabi ki zan altında bırakmıyorum ben. Dediğim gibi varsa yapılabilecek ek güvenlik tedbirleri alınması daha iyi olur düşüncesindeyim.
Ortada kesinlikle bir yargılama, zan altında bırakma, suçlama ibaresi yok. Yukarıda da belirttiğim gibi son zamanlarda oldukça artış gösteren sahtekarlık ve dolan-*dırma vakalarını önleme ve ek tedbirler koyulması burada daha temiz bir ortam sağlamasını sağlayacaktır düşüncesindeyim.
Ne yazık ki öyle. Teşekkür ederim hocam.
Ben zararımdan çok başka insanlar da mağdur olmasın, canı yanmasın diye düşündüğüm için böyle bir konu açtım hocam. Ama insanımız bir garip. Kimi şikayet konusu açın der, kimisi suç duyurusunda bulunun der. Herkesin bir fikri var çok şükür