Pardon da ahlak edebiyatı nasıl oluyor ?? Ben kimseye ben iyiyim sen kötüsün kafasında olmadım, onu geçtim ağzının payını alırsın dediğiniz şeyler içinde siz kendi bakış aciniza dair şeyler ifade ederken ben kelimesi ile kendimi ifade etmem mi sizi huzursuz etti ? Nedir bu manipülasyon ve tavır Allah aşkına ??
Bunları da geçtim benim fikrimi beğenmeyin harika, süper benim için ama böyle üstten konuşarak bana fikir beyan edemezsiniz, yok başkasına edebiliyorsanız, onlara etmeye devam edin lütfen.
Daha da tartışma içine girme gereği duymuyorum çünkü çok uç noktalarda kelimeler kullanarak karşınızda ki insanı sınıyorsunuz.
Elinize sağlık.
durumları ve düşünceleri değil değerleri tartışmaya açıyorsun. yetmiyor inancı da işin içine sokmaya çalışıyorsun. insanların değerleri ve inançlarıyla işin olmasın, hepsi onların kendilerinin düşüneceği konular. " kim en çok ahlak dersi veriyorsa en büyük ahlaksız o'dur " sözünü unutma. yok ahlak geriye gidiyormuş yok toplum çöküyormuş yok batılılıkmışmış. ben irticanın da yobazlığın da merkezinde yetiştim. makyaj yapan kıza, eteği ayak bileğini geçen kıza dünyanın lafının edildiği ortamlarda. yani senin o " ahlak " tan kastının ne olduğunu iyi bilirim. oralardan çıktım. emin ol ahlak bunların hiçbiri değil ve en büyük ahlaksız da bu muhabbetleri çevirenler. insanların yakalarından düşün. insanların hayatlarını kurcalamayı bırakın. adam evlenmek istemiyor, bunu basit bir imzadan ibaret görüyorsa bu adamın görüşüdür ve saygı duymayı bil. adama ahlak edep aile şu bu edebiyatı yapma. sen kendi ahlakını, aile kavramını her şeyini hallettin başkasının hayatına mı yön vereceksin, ne haddine? tekrar ediyorum. haddini bil, bilmezsen sana hoş görünmeyecek üslupta pek çok yanıt alabilirsin. çünkü sen sadece suyuna gidecek insanlarla iletişime alışmışsın. onay versin, takdir etsin, hak versin vs vs. gerçek dünya böyle bi yer değil. üstünlük edebiyatı yapıyorsun ama burada esas üstün olduğunu düşünen taraf sensin ve bu pencereden konulara bakıyorsun. bizlerin yorumunu kendi seviyende görmüyor ve kendi ahlakına göre tartıp biçiyor, rafa diziyorsun. rafa uymazsa da rerörö demeye başlıyorsun. hayat, baktığın pencerenin gördüğü kadar değil. onun dışı da var ve onun dışında olanlar ne ahlaksız, ne bir başka şey. saygılı ol, saygı gör.