gömülü diş ameliyatı olmadım ama benimkide buna benzer bi işlemdi diyebilirim aslında.sol arka altdan 2.diş çürüdü,ama öyle böyle degil.ortada bi diş yok,diş eriyip damaga zift gibi yapışmıştı.aynaya baktıgımda bunu net görüyorum zaten yani,dedim bu beni öttürecek

neyse işte dişleri zirkon yaptırıcam,önce onu halledelim dedi doktor.sagından tuttu olmuyor,solunda itti olmuyor çünkü dedigim gibi ortada bi diş yok tutucak.ama o 5saniyede varya canımdan can gitti,çenem yerinden çıkıp ayagım altına düştü düşücek diyorum.o an dedim içimden işte,burdan beni ancak hastahaneye kaldıracaklar belliki

sonra doktor dedi bunu cerrahi operasyonla alsam nasıl olur?bi anda duyunca tırstım önce ama nasıl yani dedim.dedi bu çok ugraştıracak,operasyonla 2snde alırım ama tek sorun var o da işte tedaviyi 1 hafta uzatır.dedim tek sorun oysa benim canıma kastın mı var,al gitsin.hemen neşterle damagı kesti içten dıştan,dişi sanki yere bişey düşürmüşte onu alıyor gibi kolayca aldı ama dedigim gibi çıkan şey aslında diş degil,bildigin sıcak asfalt kuruyup dişin yerine yerleşmiş gibi bişey.sonra dikti orayı,nasılsın dedi.dedim hocam baştan söylesene böyle bi seçenek oldugunu
sıfır agrı,sıfır sorun,2 saniyede tertemiz aldı dişi.malasef kendimi tutamadıgım için sıcak yemek yedim,arasına pilav kaçtı filan enfeksiyon kaptı ve 2 hafta süreç uzadı ama ilk 3 gün agrı oldu sadece,onuda apranazx ford alınca kesti.
gömük diş değilde kanal tedavi yaptıran var mı nasıl oluyor ilk defa yaptırıcam birde süt diş çekilecek uyuşunca hiçbir şey hissetmezsin diyorlar
doktoruna göre degişir belki ama ben yaptırdıgıma göre söyliyim,çocuk oyuncagı idi bence.