FOX adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
https://maps.app.goo.gl/VHp48GH6zrzRYt5F7

beyaz noktalardan tutup aşağı doğru çek yoksa trafik yok diye sürekli O7'ye atıyo
Valla illallah getirdi yandex maps artık ücretsiz açılıyormuş araçlarda onu kullanacağım artık. bilgin için teşekkür ederim.

Dikmen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ayarlardan parali yolu kapatip deneyebilirsiniz
Şimdi oldu vallahi. bilgin için teşekkür ederim.

Emreabi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Diğer körfez yolu pek güzel yol değil hocam kuzeymarmaradan gitmenizi tavsiye ederim.
Kuzey marmara ücreti hep kazık diye kafamda yer edindi araştırmadım da ondan kullanmıyorum. bilgin için teşekkür ederim.

Muu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba hocam

Sağ üstten 3 noktaya basın ardından seçenekler kısmını seçin

Ücretli geçiş kullanma seçeneğini aktif edin
Bu sorunu da çözdük :d bilgin için teşekkür ederim.

The_AkumA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
büyükçekmeceden sürekli metrobüs yolunu takip edin hocam. Zaten o metrobüs yolu sizi köprüye kadar getirecek (15 temmuz) yine köprüden geçtikten sonra 1. ankara tabelasından değil 2. ankara tabelasından girerseniz kuzey marmaraya atmaz sizi
Bir keresinde aynı bu şekilde dediğin gibi gittim ama yanımda biri vardı böyle olunca rahat oluyor insan yol kaçırma derdi vs olmuyor. Harita kullanmadan bu şekilde gitmeyi deneyeceğim en kötü haritayı açarız tekrar bilgin için teşekkür ederim.

ramazansevimmm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Körfez yolu var hocam ama hep virajlı dar yollar hiç sevmiyorum ben tavsiye kuzey Marmaradan basın gidin bomboş
Nuh çimento tarafına bağlanıyoruz genelde de aklımda hep kuzey marmara pahalı diye kaldı ondan o yola bulaşmıyorum hocam bilgin için teşekkür ederim.