2008 yılı yaşım 10 oynadığım oyun wolfteam çoğu insan hile yapıyor merak ettim înternet ten hile exe sini buldum sonra adamlar bunu nasıl yapıyorlar acaba merağı geldi.
Baypas için cheat engine yani oyun açığı kodlama için ise c# araştırdım kodlama yollarını bulmaya 12 yaşıma 2 ay kala ilk hile mi kodladım derken 12, me kadar hile kodladım merağı öldü onun yerine Facebook hesap çalma kapatma merağım geldi zamanlar hesap patlatma derlerdi araştırdım html css bilmen gerek derlerdi öğrendim işe yaramadı brutw force atack dalında kendimi geliştirdim çok hesap aldım ve bu bana yetmedi 14 yaşımda dahada gelişmem gerekiyor dedim html css boostrap Web yazılım dilleri ile sahte scriptler oluşturuyor Rusya amerika birçok ülkenin kullanıcılarına İnstagram doğrulamaları gönderiyor hesap düşürüyordum bu danda sıkıldım elime geçen hesap bana günah işlemekten başka bir işe yaramıyordu alınteri ile değil hile hurda ile para kazanıyordum yaşım oldu 17 birşey şer öğrenmem ve para kazanmam gerek dedim ayakkabı tasarım işine girdim ilk 2 yıl babam sayesinde güzel ekmek yedim sonra sıkıldım bıraktım nete geri döndüm bu sefer grafik tasarım video editleme bunları araştırdım 22 yaşıma kadar geliştirdim sonrası sokidworks ve autocad bunlarsa geliştim ve robotik kodlamayı öğrendim dahada gelişmem gerek dedim ve dijital medya reklamcılığı öğrendim geliştirdim 2020 yılında e ticarete atıldım birçok ürün sattım borçlar kaynaklı markamı satıp kapattım 26 yaşıma giriyorum ama yetmiyor yabancı dilde öğrenmem gerek.