Uluslararası Kıbrıs ünv mezunuyum. 2005 2009 arası. Okulun tum bolumlerde egitim dili İngilizce. Üst siniftan ogrenciler şu ödevi cevirir misin demeye basladilar. O tarihlerde dshi haftalik kazancim 500 600 liralari bulmaya baslamisti. Son sinifta araba dahi aldım. 2004 model palio idi. Sonra ing ogretmeni oldum atandim vs ama ceviriyi hic birakmadim. Yillarca burolara tercumanlkk yaptim freelsnce. O ara yeminli tercuman belgemi de aldım. Ancak burolardan iyi para kazansam da zengin olan onlardı. Bir işte çok iyi olmanin hicbir onemi olmadigini oyle kavradım. Yaptiginiz iste cok iyi olmak size fazla para kazandirir piyasasina gore ama baskasini zengin edersiniz. Kendi ceviri buromu actim. Meb de ogretmen olduğum icin babam adına actım. Zaten 1 dilden kazanmak mantikli gelmiyordu. Su an 31 dilde toplamda 118 yeminli tercumanimiz var portfoyde. Besiktasa, basaksehirspor a, Trabzonspora dshi tercume anlasmaları yaptık transfer, turnuva vs dış iliskiler ve evrak sureclerinde. Ancak hayalim kendi dil kursumu da acmak. Hala haftasonları dershanede yds dersleri vererek aslinda dershaneyi zengin ediyorum. İnşallah 1 2 yıla dershane de acicaz.