bu arada yüksek km olsun (motorunda sorun olmadıkça sıkıntı olmaz çok yanlış bi söylem şimdi 400km araçta motor kesin açılmış olacak ve yapılmış olacak ne kadar iyi yapıldı bilinmez motor her an gidebilir bu bir ikincisi de 400kmye dayanan araçta alt takımdır takozdur makozdur kablodur cart curt hergün birisi patlayacak) 300-350 bine çiçek gibi reno araçlar var hocam onlara bak 200.000km altı.
Hocam zaten aktif olarak 125cc motorum var onu kullanıyorum fakat kışın ne yazık ki hava şartları nedeniyle kullanımım çok zorlaşıyor. Yani aklımda ya araç almak var yada motorumu yükseltmek ama bilemiyorum sarı siteye 1 aya yakındır bakıyorum benim parama bir tane düzgün araç yok piyasa almış başını öyle böyle değil ki gitmiş
Her ikisi de değil bahse konu araçlar kamyonet taksi değil öncelikle bunun bilincine olun
Vergi ve sigortalari yüksek yıllık muayeneleri var
2011 araç alırsanız minimum 400.000 km olur çünkü ekseriyetle ticari olarak kullanılmış ve yıpranmış araçlardır.
Bende 2012 connect var yol tutuşu yakıtı çok iyi fakat arızası bitmiyor metal yorgunluğu var üstelik aracın 2. Sahibiyim.
Ford connect de çok hoş araba o da aklımda ama bilemiyorum benim bütçeme göre bu caddy fiorino connect bütün ticariler dahil bu paralara düzgün temiz bulmak çok zor
Sayın hocam.her 2 aracı da kullandım. Birkaç yıl sonra muhakkak satmak isteyeceksinjz. 300 350 bandında alacaginiz caddy zaten alinmaz durumda olacak km si. 300 350 bin km den asagı bulamazsiniz temizini. Ama fiorino daha sonra satılır. Ayrica az yakan aractır. Caddy gibi konfor olmaz diyenler cikacaktır ama siz zaten cok eski ve yipranmis caddy alabilirsiniz. Yani zaten konforu olmaz. O fiyata alacaginiz her 2 araç da muhakkak sanayiye girecektir defalarca. Ama ufacik bir masrafta bile caddy 5 10 bin den baslar ama fiorino aynı islem 2 bin tutar.
hocam çok çelişkiler içinde kalıyorum bu paralara araba bulamıyorum ya düzgün insan evladının süreceği sahibini üzmeyen araç bulamıyorum her ilanın açıklamasında bir problem yazıyor kafayı yiycem yakında

şeytan dürtüp duruyor sat motorunu yükselt cc
Parça ve işçilik açısından Fiorino derim. İkisini de dizel alacaksınız olarak varsayıyorum. İkisinde de en kötü senaryo ile motor yediğinizi düşünelim biriyle 50k ile çıkabilecekken diğeriyle 100k ile çıkacaksınız. En ufak sensörde dahi bu fiyat farkını yaşayacaksınız.
Hocam zaten 300-350 bin bütçem var tüm sermayeyi ona bağlayacağım araç motor yemez bizde de kör şansı var gelir motor yer 2. günden aracı 1 sene yatırırım kapının önünde mecburiyetten