Selamlar.Sosyal medya istisnası ile ilgili sorunum var.

Eşimin instagramda 100 bin takipçisi var ve instagram üzerinden online eğitim postları paylaşıyor. eğitime katılmak isteyenler ibana para atıyor ve eğitim içeriğini telegram üzerinden görüntülüyorlar. biz vergi vermek için sosyal medya istisnasından faydalanmak istedik başvurduk bankadan hesap açma kaldı sadece ama içimiz rahat değil. çünkü çoğu kişi ve vergi daresindeki memurlar bizce olmaz dedi ama birkaç kişi de olur dedi. şahıs şirketine göre daha avantajlı olduğu için başvurduk ama kafamız rahat değil.

yani eğitimi almak isteyenlerin bu ibana para atması sorun olur mu veya eğitimi shopier üzerinden satsak shopier parayı bu ibana gönderse sorun olur mu ? sonuçta sosyal medya üzerinden ürettiğim içerikten kazanıyorum. bu içeriğin illa udemy gibi platformlardan mı satılması lazım ? kendim instagram üzerinden satsam veya shopier üzerinden satsam olmuyor mu ? online eğitim platformlarından satsam örneğin yüzde 10 komisyon alıyorlar hiçbir anlamı kalmıyor

udemy gibi siteler kesin oluyorsa az komisyon kesen online eğitim sitesi biliyor musunuz veya olur mu ? örneğin herhangi bir eğitim sitesinde satsam para istisna ibanına gitse sorun olmaz değil mi ? yoksa illa udemy gibi meşhur site mi olmalı..