Orayı tedarikçiye üreticiye ulaşmak için kullanın ve firma bilgilerini Çin'de yaşayan bu işleri kovalayan insanlar var hemde Türk'lerde çok onu bulmaya çalışın sizin adınıza gidip ticaret yapacak alacak takip edecek ve gönderecek limana en uygun limanlar Mersin'de oraya gönderecek ordan gümrük süreci ve teslim ebat olarak büyük sanki yurtiçi nakliye maliyetin de olacak senin sanki bende o durum yok şahsi aracımla gidip alınabilecek büyüklükte koliler.
Çin'de ki sizin yüzünüz olacak insan muhakkak tanıdık olmalı gümrük müşaviriyle konuşun yönlendirir belki ama müşavir de tanıdık olsun yoksa toptancı fiyatına denk yada daha fazla bile çıkabiliyor masraflar diye duydum.
Benim şansım fabrika işleten tanıdık sürekli Çin'den mal çekiyor ve milyon dolarlık ticaretleri döndürüyor ondan akıl aldım oda çoğu şeyde yardımcı oldu bana birşey kalmadı çin ödemesini dâhi ben yapmadım tanıdığa verdim oda tamam bende bu iş dedi ortalama 3 hafta içinde elinde olur dedi.. işte Çin'deki bağlantının adını dâhi bilmiyorum iletişim vs.yok kendine alıyor gibi sürekli çalıştığı adama istediğim ürünleri adetleri ve bir kaç alternatif yaşadığı şehirde üretici olan firmanın bilgilerini verdim gerisi tıkır tıkır hallediliyor.
Tanıdık mutlaka olsun olmazsa olmaz düşünmeyin bile tanıdık da lafta değil gerçekten samimi birisini bulmalısınız
o kadar tanıdık yok vallahi... Ben gidip bakayım malları alayım limana vereyim diye düşündüm de oda dil yol yordam bilmeden zor iş...