Jorphy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2 yorum da altın yatırım tavsiyesi niteliğinde @hakan4729; hocam kuveyttürke koyacağım altınların başına bir şey gelmesi halinde sizi,
@delikurt55; aldığım hisselerin düşmeleri halinde sizi yetkisiz yatırım tavsiyesi vermekten dava etmem ve sonucunda daha fazla tazminat almam söz konusu olabilir mi yoksa ytd yazmak işe yarıyor mu?

@Fahrettin; hocamın değerli bilgilerinden kalın yazdığım yazı konusunda bilgi almayı rica ederim

Direkt şikayet edebilirsiniz bana hisse önerisi verdi diyerek. bende hakkımda asılsız suçlamada bulunduğunuz için manevi tazminat davası açabilirdim.

Ama öncelikle iyi okumalısınız. Herhangi bir hisse ad yazarak size şunu almalısınız diye önermedim. yazdığım hisseleri al dediğim bir kısım yok. Geleceğe yönelik tahmin yapmadım. geçmişte 1 yıllık performanslarını yazdım.

Basın Kartı sahibi bir gazeteci olarak herhangi bir konuda bilgi veriyorsam kanunlara uygun olmasına özellikle dikkat ederim.

Ancak gelip sizi dava edeceğim derseniz ve etmezseniz huzursuz etmekten dava açabiliyoruz. Açıkcası şuan çalıştığım firmada reklamdan çok bu tarz tazminatlar ile maaşımız ödeniyor.