globaltr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba

Amazon Ses adlı toplu mail hizmeti, dünyanın 1 numaralı şirketi Amazon tarafından sunulmaktadır.
Bu hizmet sayesinde milyonlarca toplu mail gönderimi yapabilirsiniz.
Size bu konuda %100 başarılı danışmanlık hizmeti sunabilirim.

SIZE NELER SUNACAĞIM?

- Amazon Ses hesabınızı kurarak tüm ayarlarınızı yapacağım. İsterseniz uzaktan bağlanıp bire bir kurulum yapabilirim.
- Domain ve eposta onayı alacağım ve tüm DNS, SMTP ve sistem ayarlarınızı yapacağım.
- Kurulum tamamlanınca size Amazon tarafından bir test ve onay maili göndereceğim. Bu, sistemin hazır olduğuna dair bir onaydır.
- Dilerseniz ekstra ücret karşılığında mail mesajınızı HTML formatında profesyonel olarak hazırlayabilirim.
- Ek ücret karşılığında mail listenize kendi lisanslı programım ile gönderim yapabilirim ( Amazon Ses sisteminde onay alsanız bile mutlaka Amazon Ses uyumlu bir program kullanmalısınız)

SORUMLU OLMADIĞIM DURUMLAR

- İçeriğinizden kaynaklı yasaklanma durumları
- Hesabınızın her hangi kural dışı bir nedenden dolayı Amazon tarafından kapatılması - kısıtlanması ( Yeniden açılması için sadece başvuru yapabilirim)
- Amazon sisteminde her 10.000 mail gönderimi 1 dolardır ve bu ücret sisteme ekleyeceğiniz kredi kartından tahsil edilir. Ödemeyi direkt Amazon alıyor. Ben sadece danışmanlık hizmeti veriyorum. Ödeme ile ilgili sorun olursa bu benim sorumluluğumda değildir.

NELER GEREKLİ?

- 1 adet temiz domain ve hosting kontrol paneli
- Danışmanlık ve diğer ek ücretlerin tarafıma Peşin ödenmesi
- Hizmetin başvuru ve aktivasyon süresi duruma göre 3 ila 5 gün arasındadır. Amazon kaynaklı gecikmeler süreye dahil değildir.
Hizmet ücreti ve rezervasyon için bana ulaşabilirsiniz.
NOT : Amazon başvuru ve ayarlar sonrasında onay alırsam ücret iadesi yoktur. Bilginize sunarım.

Telegram adresim için buraya tıklayın

Teşekkürler
Onay alamayan siteye onay aldırabilirmisiniz ?