Siz sitenizi kurduktan sonra veya kurmadan önce herhangi bir sorun olup olmadığı kontrol edilebilir. Ne yapabilirler ki? Örneğin siz şirketten hosting alıyorsunuz 2 saat sonra size politika ihlali mail geliyor. Şirket bunu kontrol ediyor her şey tam otomatik değil ve olamaz zaten. Yeni müşteriler her zaman daha sık kontrol edilir. Siz bence takıntı yapmışsınız biraz.
Sadece hosting olarak düşünmeyin dijitalde çalışan birçok şirket hesaplarınızda kontrol yapabilir. Örneğin gmail kullanıyorsunuzdur? Google'ın sizin maillerinizi okumadığını nereden biliyorsunuz? Bilemezsiniz. Çünkü last login IP vermezler size orada (:
Yine şöyle düşünün hosting'de her şey şeffaf işliyor. Sorun hosting şirketine benim hesabıma siz mi girdiniz? Yoksa başkası mı? Herhangi bir güvenlik sorunu var mı diye?
Girmişlerse mutlaka bir açıklama yaparlar zaten. Herhangi bir değişiklik de yapmamışlar zaten, girip ne yapacaklar sizin dosyalarınıza?
Herhangibi bir sorunda ticket ile destek alınabilir cözülemeyecek durumda olursa, Örnek vermek gerekirse de dosyaları caldılar olması biraz zor olsada.
Hiçkimse ben senin dosyanı çaldım da demez, Çalınsa bile bir durum. + Olarak hosting tarafından bir sorun var güvenlik olarak ve hesap kara listede sabit şifreler nedeniyle.
YD sağlayıcılarında böyle birşey yokken neden burada bu şekilde direk cpanel giriş yapar firmalar? ( hata vb değil bu durum, direk ne kuruyor diye meraktir. iyi yada kötüdür bu ve kimse dosya çalsada caldım da demez.)
Forumda ise kendisine PM atarak davet edin isterseniz. Kendisi gelip konuyu açıklığa kavuşturabilir isterse.
Kendileri forumda ve karalama yapıyor vb diye şikayetci olurlar diye birşey demek istemiyorum.
sunucu ipsi olabilir mi o login ipsi
Sunucu IP değildi 78 istanbul du ve sunucu IP değildi. + olarak kullandığım sunucu da 37 IP di. modem IP adresimde 104
vergi levhası olan hiçbir hosting firması dosya çalmaz. bunu riske etmez cezası çok fazla
çalsa bile fark edemeyiz sanırım, Ama neden bu kadar hızlı giriliyor acıkcası onu merak ediyorum.