şuan harmandalı gibi iki ileri üç geri, yıllardır borsada birikim yaparım, defter değeri ve adil değerin altında olan bist 100'deki hemen hemen tüm sektördeki hisselerden sepetim var, bunu kimse ön göremez. tek diyeceğim sabırla bekledim hiçte pişman olmadım, yeri geldi 1 yıl 2 yıl yerinde saydı aynı kağıtlarım, hiç enflasyona karşı vs düşük kaldı oo zarardayım vs diye düşünmedim, finalde yürümeye bi başlayınca tüm emtialara karşı ezici kazandırdı. şuan borsa istanbulun kötü olmasının bi kaç parametresi var, birincisi enflasyon muhasebesiyle şirketlerin canına okudular, ikincisi yabancı yatırımcıyı tl'ye çekmek faize çekmek için çok ciddi teşvik var, üçüncüsü maliye bakanının borsadan gelir vergisi alacağız, temettü dağıtmak zorunlu olacak gibi piyasa dengelerini bozacak sözleri gibi bi sürü şeyler şeyler... borsada basit bir kural var, hisse senedi önerisi istememek ! uçacak kaçacak hisse duyumlarına asla girmemek ! zaten bu kafayla iş yaparsanız sonunuz hüsran olur. kazanç da sağlamazsınız. "borsa kumarmış" diye 7/24 söver, "ah kimseye uymasaymışım" diye dövünürsünüz. olan size ve paranıza olur.