farukcatak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmeye karar verdiğimde ulaşırım hocam teşekkürler
Referans kodu : GEDGLE2JIJ

Öncelikle hocam şunları diyim kullandığım firmalar daha önce dsmartnet, netgalaksi, netspeed, internet kutusu, millenicom, ay telekom, tıklanet

Bu firmalarda sorun yaşadıklarım : 1. İnternet kutusu 2. Tiklanet (netgalaksi benim kullandımda sorun yaşatmadı sonra kapandı)

Ofisin olduğu bölgede telekomun altyapısı nasıl hizmet veriyorsa ona göre sorun memnuniyet yaşarsın. Telekom bölgene bağlı birazda. Ben gıbırneti aradığımda hep ulaştım, Teknik ekipleri detaylı yardımcı oldular. Uploadları genelde en hızlı yükselten kolaylıkla firmalardan birisi. İntermet kutusu asla önermem, hem sık sık kopup hemde sözlerinde durmayan firma. Tıklanet sözünde durmayan firma. Kampanya yaparlar ama o kampanyayı iptal ederler zam gelince. Ben memnunum ve sorun hiç yaşamadım. Yıllık ödemekde fiyat referansla da bi düşüyor çok iyi oluyor sık sık zam yapan firma değil. Açıkcası memnun olmayanda duyabilirsin, ama ondan önceki firmasında da muhakkak sorun yaşamış olabilir. Benim gözümde telekom altyapısı ve bölgende ekip telekom nasılsa internetin kalıtesi odur.