Bizim çocuklara helal olsun ama gol attıktan sonra defansif oynama taktiği bizim takımda tutmuyor. Gürcistan ve Avusturya atamadı eledik ama Hollanda iki tane atınca geri döndüremedik.
Tamamen teknik hatalar yüzünden oldu Genelde tüm takımlarımız da aynı sekilde dakika 70 den sonra çöküyorlar örneğin Galatasaray-Bayern Münih
Fenerbahçe-Olimpiyakos
Bu maçlar aynı bu maç gibi oldu önemli olan çok oynamak değil akıllıca oynamak şuan bunu en iyi yapan 1 Fransa 2 Hollanda iyi oynamadan maç alıyorlar
Oyun planı sadece kanatlara hızlı adamlar oynatıp kontra atak oynamak forvetin bir önemi yok onun için. Bu oyun planı tamamen Anadolu takımlarının oynattığı oyun planıdır burada ise yarar sandı bay Nutella. Sadece nutella da değil sorumlular da art niyetli, vatan haini kişiler çok.