on2 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
şuan %40 vergi öncesi fiyattan buldum haftaiçi %40 ek vergili olacak
%40 zam gelmiyecek, Cumhurbaşkanlığı yeni bir karar yayımladı yatırım teşvik belgeli çin araç üreticileri bu vergiden muaf edilecek. BYD 1 milyar dolar yatırım sözü verip bu belgeyi aldı sanırım. Chery'de aynı şekilde alacak, acele etmeyin bayinin oluşturduğu yeni kampanyalar sizinde işinize gelecektir, bekleyin.

Araç ile Uzun yolda 900km normal modda ortalama hız 120 - 130 ( 5.8lt yaktım hız sabitleyici ile)

Şehir içinde 8 - 8.5 litre arası klimanıza bağlı yakıt değişiyor.

Bugün bu aracı alıyor olacak olsam yine Avantgarde paket tercih ederdim. Ön çarpışma önleyici sistem ile defalarca kez kazadan kurtuldum. Araç 7 kat şiddetli fren yapıyor. Zımba gibi aniden kendini sabitliyor sanki camdan çıkıcakmışsınız hissi veriyor.

Çok rahat 220 gibi hızlara anlık çıkabiliyor. Yol tutuşu muazzam 170 ile geniş viraj alımında araba ne oluyo ya bile demiyor düz yolda gider gibi, Arabanın neyinden memnun değilsin dersen, sadece iç aydınlatması çok yetersiz hepsi bu, oda sorun değil

Metehan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben Omoda 5 alacaktım ancak elimde ki aracı satamadım. Piyasa çok kötü. %40 ek zam gelecek, bakalım fiyatlar nasıl olacak.
Omoda 5 hevesi ile bayiye gidip, Tiggo 7 Avantgarde paket satın aldım. Araç çok küçük ve basık, zaten iki aracı yan yana görme fırsatınız olursa kesinlikle fikriniz değişir.

delikanli53 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
şehir içi 13 litreye dayanıyor yakıt tüketimi. donanım olarak harikulade fakat görsel herşey değil. parçası pahalı.

reno serisi yakıtı az parçası ucuz alternatifi çok satışı kolay. yatırımı düşünürken bunları da ekleyin. sahibinden üzerinden bakın hangi araç hangi tarihlerde koyulmuş ortalamayı siz ayarlayın.
Şehir içi 8 - 8.5 litre yakıyor bu kadar abartmayın, klimam açık geziyorum İstanbul Trafiğinde Esenyurtdan - Kadıköye 2 saatte geldim dur kalk, dur kalk 9.2lt klimam açık yaktı dün.