Call center da çalışıyorum müşteri ile konuşurken yandaki rahatsız arkadaşım el kol yapıyordu (dürtme vs can acıtıcı şeyler) hızımı alamayıp mikrofonu kapattığımı sanıp çok ağır bir şekilde sövdüm müşteri görüşmeyi sonlandırıyordu kapanıştaydı
Duydu mu duymadı mı çağrıya yansıdı mı bilmiyorum olur da bu çağrı yüzünden şirketten iaf edilirsem (küfürden ötürü) memurluk konusunda falan sıkıntı olur mu ?
(Müşteri ona söylemediğimi anladı ama, müşteri şikayeti falan olmasa da kurumsal müşteri bahse konu devlete ait kurum çağrıyı dinleyebilir, çağrı yakalanırsa zaten bizim yönetime bildirilir onlar da direkt fesih işlemlerini başlatır.)
Aramasını yaptığımız devlet e ait bir kurum (ama ben alt firmada özel olarak çalışıyorum taşeron gibi)
Devlet memuru olma hedefim var bu olaydan ötürü işten çıkarılırsam ilerde sorun yaşatır mı ?
(birde ben istifa sürecinde olan biriyim istia edeceğimi ihbar sürecimin başlatılmasını talep etmiştim birde üstüne bu çağrı dinlenirse istifa edeceğim için bilerek yaptığımı düşünme ihtimalleri de yüksek)