Selam herkese, bugün bi nevi yıllardır yaşadığım ve yine yaşamaya devam ettiğim bir torpil olayını anlatacağım.

Türkiye'nin X üniversitesinde açılan erasmus+ başvurularına başvurdum ve sözlü mülakata kadar kazandığım bir süreç oldu. Sözlü mülakattan çıkışta, sözlü mülakat için 80 puan aldığımı söyleyen hocanın 2 kere ingilizce onayını alarak çıktım. Sonuçlar açıklandığında ise ne göreyim puanım 70 olarak girilmiş ve yedeklere düşmüşüm.

Benim bir üstümdeki asil adayın ise benden hemen hemen 10 puan yüksek olup programı kazandığını gördüm. Yani kısaca benden 10 puan silip diğer adaya eklemişler Ufakta bir dipnot ekleyeyim: Benim bir üstümdeki öğrenci yabancı dil tercümanlığı bitirmesine rağmen puansal olarak üstüme yasal bir şekilde çıkmış değil. Ulan demek ki devlet üniversite kademesinde bir tanıdığımız olsa ah ah

Tabi aklıma şikayet etmek diğer yollara başvurmak geldi ancak üniversite yönetiminin bu süreci her türlü savunabileceğini bildiğimden sadece buraya yazmakta yetinlendim. Teşekkürler