41Yazılım adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Mesela neden dış kapınızı kilitlemiyorsunuz da tanımadığınız insanların bahçenize girmesine izin veriyorsunuz. 3 madde bundan dolayı olmuş. Ya da neden bir tabela asmadınız lütfen köpeği sevmeyin ısırgandır vs diye. Isırgan olmasada caydırıcı olurdu Ben şimdi olayları sadece sizin yazdıklarınızdan okuduğum için net yorum yapamam ama yine söylüyorum. 6 tane olay yazmışsınız ve devamı gelecek yazmışsınız. Devamının gelmemesi için ne yaptınız mesela?
Bu 6 olaylar farklı zamanlarda yaşandı, 10 yıla yayılıyor. Yine bunları anlatmayacaktım ama dediğim gibi yeni bir sorun daha yaşadık ve anlatıyorum. Sorunları büyütmeye değil küçültmeye çalışıyorum en azından ben 2 gün önceki olayda insanları yatıştırdığım gibi neyse ki zorda olsa tatlıya bağlandı.

Kapıda dikkat köpek var tabelası var. bahçe kapısını kilitlemiyoruz çünkü komşuların birçoğu girip meyve yiyor ve vakit geçiriyor, onlarca ağaç var. Gelip insanlar salça, pekmez veya piknik yapmak isterse gelip yapabiliyor hala bahçemizde. Köpeğin kendine ait büyük bir yeri var normalde oradan dışarı çıkmıyor kimse çıkarmadıkça ve kimseyi ısırmıyor absürt bir olay yaşanmadıkça gelip seviyorlar diyorum ya. Devamı gelecek dediğim diğer yaşadığımız sorunlarla alakalı, sizi etiketleyeceğim onlarıda okuyun görün haklı veya haksız olduğumuzu. Bunların sonucunda o söz ettiğim apartmandaki yöneticinin psikolojik rahatsızlığı ve apartmanı yönlendirmesi olduğunu düşünüyoruz. Çünkü diğer komşularımız aksine bizden çok memnunlar.