Dixon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konuları part part anlatınca aslında bu sorunların sebebini sizde eğer ki takip ederseniz anlayacaksınız, çok uzayacağı için tek konuda açıklamadım 2 gün önce silahlar çekildiği için bunları anlatma gereği duydum, çünkü birşey olacak belki ben bir daha foruma giriş yapamayacağım. Bu şikayete konu olan koskoca mahallede sadece 1 apartman olduğu için ben kendimde sorun görmüyorum. Olayları okumuşsanız ne köpeğime kimseyi ısır diye yönlendirdim, ne de kendim bir kimseye zarar verdim. Madem 17 yıldır köpek besliyorsunuz, hangi olayda haksızlığımı gördünüz?
Mesela neden dış kapınızı kilitlemiyorsunuz da tanımadığınız insanların bahçenize girmesine izin veriyorsunuz. 3 madde bundan dolayı olmuş. Ya da neden bir tabela asmadınız lütfen köpeği sevmeyin ısırgandır vs diye. Isırgan olmasada caydırıcı olurdu Ben şimdi olayları sadece sizin yazdıklarınızdan okuduğum için net yorum yapamam ama yine söylüyorum. 6 tane olay yazmışsınız ve devamı gelecek yazmışsınız. Devamının gelmemesi için ne yaptınız mesela?