BU BİR TARTIŞMA KONUSU DEĞİLDİR. SORUM DİREKT MODLARA.MODLAR KENDİNİ SAVUNABİLIR.MODLARI SAVUNMANIZA İHTİYAÇLARI YOKTUR SANIRIM.

Modların dini değerleri ve ya İslam anlayışı beni ilgilendirmiyor

Forumda konu İslami olmasa bile bir şekilde İslam düşmanlarınca islama getiriliyor ve İslam'a hakaret ediliyor

Bu mesajları şikayet ediyorum ve işlem yapılıp silinmiyor,İslam düşmanlığı rahatça yapılıyor,müslümanlara rahatça hakaret ediliyor ve ya İslami değerlerle alay edilebiliyor

Burada mesele kullanıcılar değil zaten reporta bakan modlar

Son örneği

Biri çarşafla çocuk kaçırılmasıyla ilgili bir post paylaşmış,konu yine dönmüş dolaşmış İslam'a müslümanlara hakarete

Ben de artık sıktığı için isim bile belirtmeden bu tiplere olan tepkimi koydum ve sonuç

Hakaretten ceza puanı almışım 😃

Pek çok konuda direkt İslam a olan nefretlerini kusanların mesajlara şikayet ettiğimde hiçbir şey yapılmıyor,mesajlar silinmiyor bile ama benim isim bile belirtmediğim mesajım anında silinip bana ceza veriliyor? Kim bu işlemi yapan mod ve neye göre işlem yapıyor?

Yok burası da ekşisözlük gibi bir yerse zaten belli der muhatap olmayız, öyleyse de söylesinler

Mesajım:

Yine saçma tiplerden dolayı konu çarşaf -islam a gelmiş
İsteyen istediğini giyer
Dünyadaki en büyük teröristler sakal traşlı geziyor,bu aptal mantığa göre sakal kesmeyi yasaklamak gerekiyor
Çarşaftan aştındakinin kim olduğu belli olmuyor diyen düşük IQ seviyeliöer internette maskelere baksın
Teknoloji gelişti ve isteyen dışarıdan hiç belli olmayan maske giyerek de hırsızlık yapabilir
Bazı şerefsizler çarşaf giyiyor diye çarşaf düşmanlığı,çarşaf giyenlere karşı düşmanlık kimsenin haddine değil
Çarşaf İslami değildir ama şartları sağladığı sürece İslam'a uygundur.
Mesela islamilik ise tesettüre uygun olmayan hiçbir elbise İslam'a uygun değildir.
İnsanların giyimi kimseyi ilgilendirmez
Karışmak isteyen embrsiller istedikleri yere defolabilirler
Mrsajım gayet sert.çinkü böyle aptallara tahammülüm kalmadı

Mesajınız Forum Kurallarına aykırı oluşundan dolayı silinmiş olabilir.Tarafınıza ait mesaj silme işlemlerinin tekrarlanmaması adına lütfen Forum Kurallarını tekrar gözden geçiriniz.Moderatörümüz tarafından işlem ile ilgili gerekli açıklama aşağıda yer almaktadır.

Forum içi üslubumuza dikkat edelim

Aşağıdaki detaylar doğrultusunda profilinize moderatörlerimiz tarafından 4 ceza puanı eklenmiştir.

Ceza Nedeni: Hakaret veya tehdit etmek
Ceza Açıklaması: Hakaret veya tehdit etmek

https://www.r10.net/off-topic/413714...post1087638720
1 yıl içerisinde 20 ceza puanına ulaştığınız takdirde otomatik olarak 1 hafta banlanacaksınız ve ceza puanı almaya devam ettikçe banlanacağınız süre artacaktır.