Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Adamlar zaten baştan 12 aylık ödeme yap şu fiyattan kullan diyordu. Savit her ay ödeme yapanlara bir yılda 2 ci zamdır.

Kiraya da zam gelir şimdi, haberler iyi körüklüyor durmadan %25 bitti %65 zam gelecek diye.

Daha çok kazanmanın yollarını bulmak lazım artık!
12 ay toplu ödemeler sadece toplu ödemeler için geçerlidir hocam, ben 1 sene peşin ödemiştim sonrasında çeşitli sebeplerden aboneliğin bulunduğu ev yıkıldı, yeni geçtiğim evde de alt yapı yoktu, haliyle dondurdum hizmeti, sonrasında geçtiğim evde aktif etmek istedim ( 1 sene sonra ) benim toplu ödemeyi kendi kafalarına göre iptal edip, zamlı tarifeden bakiye ile birlikte almaya başladılar, yani örneğin ben 10 liradan aylık toplu ödeme yaptıysam zamlı tarife 30 lira olduysa, 30 liraya göre bakiyeden çekmeye başladılar, bu ticareten pek etik bir durum değil, bakiye bittikten sonra zaten turk.net üyeliğimi iptal ettirdim, toplamda 11 senelik üyeliğimi sırf bu sebepten iptal ettim, milletten toplu ödeme alıp, mücbir sebeplerde saf dışı bırakabiliyorlar, bu konuda dikkat etmenizi öneririm.

Sevgiler.