Öncelikle herkese hayırlı cumalar diliyorum.

Yaptığım iş özelinde birçok ekipmanım var kameralar lensler prodüksüyona dair bir çok ekipmanım mevcut. İçerikleri yeterli düzeyde düzenleyebilecek adobe programlarına hakimim ai ,pr,ps,ae gibi. 1 Haftadır youtube konusunda bir şeyler aklımı kurcalıyor bende bu kervana girmek girmemek arasında gidip geliyorum. Girsem bir niche bulamıyorum daha çok eğitici içerikler oluşturma eğilimindeyim bu konuda bana içerik öneri ve fikirlerinizle yardımcı olmanızı istiyorum şimdiden yazan yazmayan herkse teşekkürler.

Edit: İlk içeriği çektim, niche düşünürken eğitim alanında naci öztürkler gibi rekabeti bol bir alan seçmedim daha çok bilim ve teknoloji alanına yöneldim ilk içeriği kuantum fiziği hakkında çektim bunu 1 youtube ve 1 adette shorts reels formatta çektim shorts formattaki mizahsen bir içerik olacak ör: kuantum cmylmz araya bir repliği vs içerik yine aynı ama mizahsen bir içerik . ilk kayıttan sonra ışığımda problemler oldu ilk video kaza kurşunu olsun dedim bunu bu şekilde yükleyeceğim ve aynı videoya yapay zeka ile ingilizce ve fransızca seslendirme ekleyip yurt dışıda çalışacağım. Bittiğinde tekrar buraya güncelleyeceğim

@redstiff; @Egemircey;