Merhaba değerli hocalarım. Bugün TEMU uygulamasından kazandığım ilk paralar çekilebilir hale geldi ve çektim.
Diğer ülkelerde Paypal üzerinden nakit çekme imkanı var ancak ülkemizde yasaklı olduğu için sadece hesabınıza bakiye olarak çekebiliyorsunuz. O parayı da uygulama üzerinden sipariş verirken kullanabiliyorsunuz.
Şimdi sizlere kısaca nasıl kazandığımı ve sizin de nasıl kazanabileceğinizi anlatacağım. Başlamadan önce bunun bir E-BOOK olmadığını söyleyeyim. Ücretsiz bilginin herkesin hakkı olduğunu düşünüyorum.

Referans linkim : https://temu.to/m/u0334vg92i2
Normal giriş linki : https://www.temu.com/
TR Fiyatının Çok Altına 🔥 Temu'dan Alabileceğiniz Ürünler - 4 - R10.net

Ben Temu'yu daha önceden Fransa'da kullandığım için sistemin güvenilir olduğunu ve çalıştığını biliyordum. Türkiye pazarına girmesi beni mutlu etti çünkü benzer uygulamalarından kat ve kat daha iyi, ucuz ve kazançlı.
28 Haziran'da kendi siparişlerimi verdikten sonra ortaklık programını keşfettim. Davet ettiğin kullanıcı başı 100 TL ve ilk 30 günkü siparişlerinden %10-30 arası bir kazanç elde edebiliyordun. Önce 1-2 arkadaşıma link atarak sistemin çalışıp çalışmadığını kontrol ettim ve çalıştığından emin oldum. Ardından 1 Temmuz itibariyle R10 üzerinden toplu ucuz ürün konuları açmaya ve üst kısma kendi referans linklerimi eklemeye başladım.

Davet ettiğim kullanıcılar kaydolduğunda 100 TL kazanıyordum ancak bu miktarın çekilebilir olması için sipariş vermeleri ve siparişlerinin kargo sürecinin başlamış olması gerekiyordu. Davet ettikten yaklaşık 2-3 gün sonra bu para çekilebilir olarak yansıdı. Min 500 TL limitini aşınca çekim talebini verdim ve hemen hesaba yansıdı. Aşağıdaki fotoğrafta görebileceğiniz üzere 3 günde 500 TL geldi.

Krediyi nasıl kullanabileceğiniz konusuna gelirsek aşağıda görebileceğiniz üzere sipariş vereceğiniz zaman otomatik olarak düşüyor. Benim 485 TL + vergi siparişim 630 küsurdan 80 TL'ye kadar düştü.

Toplamda 5 günde 4000 TL kazanmış oldum. Beklemede olan miktar gün gün siparişler kargoya verildikçe ve teslim edildikçe güncellenecek. Siz de bu programa ülke değiştirerek veya birkaç gün açılmasını bekleyerek başlayabilirsiniz.

Henüz üye olmadıysanız toplamda 1000 TL hoşgeldin kuponu ve %30 indirim kuponu kazanmak için buraya tıklayabilir veya imzamı inceleyebilirsiniz.