Pisadam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

Otomatik ödeniyordu, 1 ay gecikti. Yani siz hayatınızda hiç birşeyi geciktirmediniz mi? Tekrar diyorum burada benim vurgulamak istediğim 1 ayda hesabın silinmesi, sunucunun silinmesinin yanlış olması. Supend edilir, hizmet durdurulur vs vs.
15 yildan fazla hosting ile icli disliyim. 2000den beri de 3 kere ulke degistirdim, hayati sifirdan kurdum!

1 ayda hesap silinmemistir, 1 ay + birkac gun sonra silinmistir.
Genelde fatura gunu gelmeden bir iki gun once email gonderiyorlar. Sonra parayi cekemeyince tekrar gonderiyorlar. 1 hafta sonra tekrar gonderiyorlar ve o zaman suspende alabilirler hostingi. 30 gun sonra fatura odenmeyince bir email daha atarlar ve silerler. Yani fatura odenmedi ertesi gun dosyalari silme olayi yoktur. En az 30 gun sonrasidir o. Bu isler boyle isliyor bircok yabanci firmada.

Yani adamlar buyuk ihtimalle 1 ay zaten tutmuslar dosyalarinizi. Ve sizin mazeretiniz ise "mesguldum, emaillere bakamadim" diyorsunuz. Belki 2005lerde bu mazeret gecerliydi cunku bilgisayara oturman lazimdi falan filan ama artik millet kusura bakmayin ama s*carken de emailleri kontrol edebilir durumda. Sadece kendinizi kandirmayin diyorum.

Ek not: Boyle durumlarla karsilanmamak icin otomotik backup alma olayina bakmanizi oneririm. istedigizin siklikta otomotik backup alip onu baska bir yere yine otomotik aktarabilirsiniz, dropbox olur, google drive olur veya baska bir serveriniz olur. Backup hayat kurtarir.

Neyse, gecmis olsun