aylık 10000 dolarlık kazancın taktiğini 100 dolara satıyor ben sanmıyorum hocam kimse kendi taktiğini kolay kolay satmaz
bu tarz insanlar r10'dada var onlarla yaşanabilecek max diyaloğu sizlerle paylaşayım
- 10bin dolar kazandığın taktiği 100 dolara veriyorsun. Bu senin pazarını kötü etkilemez mi
+ bEn yEtEriNce KazanDım kardeşlerimde kazansın. ben paraya doydum
o günün akşamına kardeşiyle tartışmıştır ama çaktırmıyordur
- madem 10bin dolar kazanıyosun benim 100 dolarıma neden ihtiyacın var
+ bedava olsa herkes alırdı
bana pek inandırıcı gelmiyor hocam eğitim satıcıları.
ta ki kazanılıyosa bir yöntemle para bunun beleş taktiğini hafif ingilizceyle araştırma yaparak taktiğini bulabilirsiniz.
ön yargılarım bu şekilde ama inşallah verdiğiniz paraya yazık olmaz
Merhabalar Akgün Doğaç ben, yıllardır aslında r10 üyesiydim fakat bu hesabımın şifresini yeni hatırladım ve ilk defa adıma açılmış bir konuya cevap vermek istedim. Bu mesajı çok içtenlikte bir forum üyesi gibi cevaplamak istiyorum. Öncelikle konuyu açan kişinin eğitimimi değerlendirmesini isterim. Geldiği sonuç veya aldığı hizmeti çok şeffaf bir şekilde değerlendirip burada paylaşması beni mutlu eder. Ekstra olarak yazdığınız yoruma karşılık bazı soruları cevaplamak isterim. Az çok bu forumda youtube otomasyonu yapan çoğu kişiyi tanırım kanal alım satımı yaptığım çok uzun bir dönem oldu.
+10bin dolar kazandığın taktiği 100 dolara veriyorsun. Bu senin pazarını kötü etkilemez mi
Öncelikle verdiğim eğitim kesinlikle konsept vermek üzerine değil, youtube otomasyonu dediğimiz olay zaten bir konsepte içerik üretmek değil. Niş bulmak teknikleri, algoritmada sonuç almak, yüksek rpm nişlerine yoğunlaşmak, sadece ingilizce olarak değil bir çok ülkede hiç girilmemiş 40-50 dolar rpm'li nişler var bunları bulma teknikleri üzerine. Ayrıca tabiki her ay başladığım konseptleri söylüyorum ki başlangıç açısından kolaylık olsun. Bu pazarımı tabiki kötü etkiler fakat bunun cevabını bir sonraki soruda vereceğim.
+ bEn yEtEriNce KazanDım kardeşlerimde kazansın. ben paraya doydum
Böyle bir şey söz konusu bile değil. Youtube otomasyonu maximum çalışarak 3-4 kişilik ekibim ile 10k dolar civarını görüyorum. Ve bu yetkinliğimi öğreterek insanlara aylık 1-2k dolar kazanma vaadi (başarana kadar akademi desteği) ile kurduğum akademiye aylık ortalama 700 kişi kayıt ediyorum. Ve bir anda kazanç modelimi 10K dolardan 2milyon tl üstüne taşıdım(aylık). Tamamen daha fazla para kazanma fikri ile yola çıkılmış bir iş modeli. Verdiğim eğitimin kalitesini global çapta olduğunu düşünüyorum çünkü biraz beni araştırırsanız sadece otomasyon olarak değil suratımı gösterdiğim 2015-2019 yılları arasında 1.5m takipçili ve Türkiye'nin en büyük ajanslarından birinin influencerı olduğum bir serüven ile buraya geldim. Youtube creators academy london ile ilk içerik üretici akademisinde eğitim görmüş youtuberlardan biriyim. Aynı zamanda Azerbaycan Youtube Marketing Community ile beraber çalışıyorum. Yaptığım bu iş modelini sunmak çok kolay bir süreç değil arka tarafında 12 kişilik bir ekip ve çok büyük bir pazarlama stratejisi var. Tamamen kar amacı ile kurulmuş bir iş modeli fakat akademi içerisinde başarı oranı gerçekten çok çok tatmin edici.
+madem 10bin dolar kazanıyosun benim 100 dolarıma neden ihtiyacın var
Bu sorunun cevabı yine aynı şekilde yukarıda.
+Eğitim almadan yapılmaz mı?
Tabiki yapılır fakat az çok otomasyonu biliyorrsanız asla toz pembe bir süreç yok. Bir çok motivasyon kayıp noktaları, belirsiz izlenmeler gibi eğitimlerde öğrenilmeyecek sorunlar çıkıyor ve aslında burda insanların para verdiği şey bu sorunlarla karşılaşmış bir ekip tarafından hatasız bir destek almak. İşte burda tam olarak bu iş modeli devreye giriyor.
Yaptığımız pazarlama stratejileri yurt dışında aylık 20-30 milyon dolar kazanan eğitimcilerle yarışıyor. İade oranımız %0.2 (koşulsuz olmasına rağmen) destek hattımda 24 saat vardiyalı 3 profesyonal otomasyoncu arkadaşımız çalışıyor her birinin kişisel 1milyon+ takipçisi var. Satış öncesinde 5 otomasyona hakim arkadaşım günde 60 toplantı yapiyor ve bu iş modelini öğretiyor. Kullandığımız müşteri CRM sistemleri ile instagram etkileşimize giren bir kişiyi alana kadar takip ediyoruz. Aylık topladığımız mailler ile 100.000+ kişiye mail marketing düzenliyoruz. İnstagram üzerinde sektörümde tek kişiyim. Aylık erişim oranım 10 Milyon üzerinde. Bir yandan sadece akademi içerisine güncelleme takip eden ekip arkadaşımız mevcut. Para kazanma koşullarını karşılayan herkes ile birebir toplantıda adsense hesaplarını açıyoruz. Akademi üzerinde sunduğumuz videoları her kişiye özel bir panelden izleyerek. İlerleme kaydetmeyen kişilerle irtibata geçerek motivasyonlarını arttırıyoruz ayrıca 7/24 destek ekibimiz anlık cevap vermek üzerine çalışıyor. Bu cevaplar sadece eğitim değil. Kişisel kanallar, video analizleri, kapak fotoğrafları, işbirliği mailleri, itiraz mektuplarının hazırlanmasına kadar detaylı bir şekilde sunuluyor. Yaptığım işin etik kısmına çok takılan biriyim. Kesinlikle "20 tane video koydum hadi gidin izleyin başlayın" gibi bir algı ile değil, dediğim gibi global düzeyde ilk 3'e girecek bir sistemle devam ediyor. Bu metni yazarken kesinlikle bir pazarlama amacı değil sadece içerisinde nasıl bir sürecin yönetildiğini bilmenizi istediğim için yazdım.
Umarım bu cevaplar yardımcı olmuş ve yanlış anlaşılmamıştır ekstra olarak bir memnuniyetsiz durumda koşulsuz iade edebilme hakkını herkese tanıyoruz. Teşekkür ederim iyi forumlar dilerim.