İşin günah kısmına yorum yapamam ama videoda Kuran yırtan kişi İbrahim Atabey ve o olaydan sonra hiçbir şey olmadı, başına hiçbir şey gelmedi hatta Kuran'a kedi basmıyor söylentisini de bir kedi ile denedi ve yine bir şey olmadı, sadece tetikçi yollamış bazı gruplar ama bu kişi Rusya'da ve o işler orada öyle kolay işlemediği için yakalanmış, bir videosunda 2 çocuğunun olduğunu ve özür dilediğini söylemiş tetikçi şikayetçi olmaması için, öyle aklımda kaldı. Kısacası video yalan zaten, prim kasmak için uydurulmuş saçma sapan bir video, Müslüman yalan söyler mi konusunu size bırakıyorum, yorumda komiklik olsun diye yapılmış.

Ayrıca videoya konu olan şahsın 3-5 videosunu izledim ama ağzı gerçekten çok bozuk, aşırı kinli olduğu için ve beni rahatsız ettiği için kanalını engellemiştim, nonteist camianın yüz karası olarak görüyorum kendisini. Bu kişinin eski yakın arkadaşı Yakup isimli bir Nonteist var, o trafik kazası yaptığında da bir kolpacı yok Alman hükümeti iyi dine saldırıyor yaşatın bunu dedi, kiliseden fonlanıyor gibi saçma sapan şeyler söyleyip itibarsızlaştırmaya çalışmıştı. Bu arada konu dışı olarak bir şey dikkatimi çekiyor, nonteist camia da İbrahim, Yakup, Muhammed Bilal ve Ahmet Gökalp gibi dini isimlere hatta Peygamber isimlerine sahip çok fazla din eleştirisi yapan var, enteresan bulduğum için dipnot geçeyim dedim