Elazığlı168 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Birgün fake abuse saldırısına maruz kalıp hosting firmanız yedek bile vermeden hizmetlerinizi sonlandırdığında tecrübe edersiniz bu konuları.
Kendi sunucumuzda siteerimiz.Ancak ornek verdiginiz mevzu ve telif konusu cok alakasiz.Birisinde emek hirsizligi var digerinde siteye/icerige sabotaj.Yanlis anlamayin size karsi bir art niyet yok.Ancak bu emek hirsizligindan o kadar cektim ki ben,birisi bu konuda tolere edici,soft bir mesaj yazsa dahi sinirleniyorum.

Perakende haber sitemizin iceriklerini birebir 17 paravan sitede yayinlayan bir cocuk vardi bu sitede.Makaleler 6-7 sene once anlik 5-10k cevrimici uye tarafindan okunuyordu.Arkadas bunu farketmis olacak ki,forumda hit getiren makale girisi yapilir seklinde konu bile acmisti.Alakali alakasiz buldugu her siteye bizden asirdigi yazilari giriyordu.

Kendisine ulastim ve yaptiginin yanlis oldugunu vs. anlattim.Tabi bir atar bir atar yapti ki anlatamam.Ta ki avukatimiz araciligi ile hem sitelerine,hem dekendisine yazili ulasana kadar.

Telif dedigimiz mevzu izinsiz alma/calmadir.Kendiniz uretin en azindan yastiga basinizi koydugunuzda rahatca uyursunuz.Aksi takdirde bir resim dahi ileride basiniza buyuk bela olabilir.