TEMU' da ciddi referanslarım mevcut. Sadece 1 -2 günlük kazancımı resimler de görebilirsiniz.
Referans linkim ile üye olup 3.000 TL ' Ye kadar kupon kodu kazanabilirsiniz. Daha da önemlisi bana destek vermiş olursunuz. Şimdiden yardımcı olan/olmayan herkese teşekkür ederim.
Ve bildiğiniz gibi Temu'nun yakın zamana kadar türkiyede ortaklık programı mevcuttu fakat şuan için ne yazık ki türkiye için ortaklık programını kapattı. Ben ortaklık programı açıkken üye olduğum için aşağıda bıraktığım linkten üye olursanız bana destek olmuş olursunuz. İsterseniz linkime tıklamadan direkt kendiniz de siteye girip üye olabilirsiniz. Fakat benim linkimden üye olursanız ilk siparişinize özel 3000 TL Kupon paketi veya %30 indirim kazanabilirsiniz.
3000 TL Kupon paketi için link :
https://www.temu.com/kuiper/uk1.html...=203&g_ccy=TRY
Bana destek olan arkadaşlara teşekkür eder kazançlarımı paylaşmak isterim.
Selamlar;
Yukarıda paylaştığım kazanç resimlerime bir kazanç daha ekliyorum. Destek olan arkadaşlara teşekkür ederim. Referans ağım gerçekten çok geniş ve günlük ciddi miktarlarda getiri sağlıyor.
Sizde benim linkimden üye olup muhteşem ürünler için ilk siparişinize özel 3000 TL Kupon paketi kazanabilirsiniz.
REFERANS LİNKİM :
TIKLAYABİLİRSİNİZ