Başladı bizim iş bilmezler transferlere. Nefret ettirdiler takımdan.
Mounun listesinde ki isimmiş. Sorsunlar bakalım listede ki kaçıncı isim bu.
Geçen hafta Mouya açıklama yaptırıp Bizi isteyen topçuları istiyoruz, bütçemize göre uygun olabilecek aidiyet hissine sahip oyuncular alacağız dedirtip 1 hafta sonra Teknik direktörümüzün listesinde ki adam diye haber çıkartıyorsanız yazıklar olsun.
Beni gram heyecanlandırmayan, rakip takım taraftarını ve futbolcusunu asla korkutmayan bir profil. Alın gerçi seversiniz bu tipleri. Yazık. Koskoca Fenerbahçenin forveti olacak şampiyonluğa taşıyacak adam diye bunlardan 6-7 senedir medet umuyorlar.
Benim açımdan tek sorun maliyeti. 20 milyon bu adam için çok. 8-10 arasına alsalardı eyvallah derdim. Ama sanıyorum sözleşmesi de 1 yıl kaldı. O yüzden eğer doğruysa bu rakamlar çok fazla. Biz buradan futbolcu gönderebilmek için göbeğimiz çatlıyor.
Diğer yandan Türkiye Ligi'nde teknik özelliklerden ziyade fiziki olarak güçlü olmak her zaman avantaj. Bu futbolcu da hem güçlü hemde hızlı. Özellikle kafa toplarında uzun zamandır aradığımız futbolcu diyebilirim. Lukaku, morata, sörloth konuşulurken elin Arap'ı geliyor bende çok memnun değilim fakat hocaya güvenmekten başka çaremiz yok.