kriptokulu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konun kapatılmadı ki, konun açık? Ve sen kimsin bu üslupla konuşuyosun hayırdır? Ben senin öğrencin miyim?
Konunu göremiyorsan da buraya tıklayarak konuna gidebilirsin.
İngilizce öğretmenliği, dil ile giriliyor diye biliyorum. Sen dil puanı ile sayısal puanını karşılaştırıyorsan öncelikle bir beyin cerrahına uğramalısın.
Not tatiliniz: Minimum 5 ay, çalıştığın günleri ve çalışmadığın günleri katarak hesaplarsan sevinirim.
Ben konunda sana çok güzel bir şekilde açıklama yaptım, ancak sen sana karşı olan herkese haddini, hududunu bilmeden sallıyorsun.
Öncelikle öğretmensen senin güzel örnek olman gerekmez mi? "TERBIYESIZLIKTIR. HAD BILMEZLIKTIR. BECERIKSIZLIGIN ÖRTÜSÜDÜR " bu senin söyleyeceğin laf değil kardeşim.
Diğer insanlara yazdıkların da ayrı, 1 ay önce bir konu açmıştın çevirmenlikte bir işi almıştın ve gerçekten çok mutlu olmuştum sana iyi yorum da yapmıştım.
Ancak öğretmenlik çok zor, çok kutsal, kolaysa olsaydınız diye herkese bu tarz aşağılayıcı, iğneleyici tavırlarla gelirsen, üzgünüm ki sana karşı da bu üslupla gelmek zorunda kalırım
"""Sen dil puanı ile sayısal puanını karşılaştırıyorsan öncelikle bir beyin cerrahına uğramalısın."""
Hakkaten "sinirle yazdim, baskasi kiskirtmisti kusura bakma hocam.. vs demeyi dusunuyordum ama şu cumleni gördüm.
Bence benden daha terbiyesizsin. Ama emin ol umrumda degil. Laflarımın da arkasindayim. Engelliyorum canım..