DOS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yav hocam hadi ödemedin okeyde hala neden ödememeye diretiyorsun öde adamlara ticket at açsınlar yol yakınken sen adamlara bir adım atmadan adamlardan yedek alma peşine düşersen o adamlar o sunucuyu açmayı boşver silmeleri bile haklı bir davranış olur. Zaten Hetzner türklerin kimlik doğrulama sonrasın da üyeliği suspend ediyorlar sebebi bu işte adamlar çok dürüst şekilde senden başlangıçta para almayarak 1 ay kullandırıp sonra fatura ediyor kullanım bedeli fiyatını bunu da türkler suistimal ediyor kullan at şeklinde komple türkleri mimlemişler bu gibi suistimal davranışlarından r10'da bir dünya kişi hetznerden üyeliğini aktifleştiremediği suspend yemesiyle ilgili konuları kol geziyor biz millet olarak dürüst iş yapsak hiçbir kapı bize kapanmaz zaten bize mustahak yani bu gibi şeyler

Not: Hetzner'de üyeliğim var yıllardır da sorunsuz kullanıyorum.
Ödemeleri yaptım, aksamaz normalde otomatik çeker. 1 fatura gecikmesi için yapılanın ağır olduğunu düşünüyorum 2 3 fatura olsa neyse de.

Elazığlı168 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bilerek derken?

Bir hizmetin ödemesini yapmazsanız hizmetiniz sonlandırılır ve bir süre sonra silinir gayet doğal, hetzner ödeme süreçlerinde oldukça katıdır. Tolerans göstermezler, sizin ödeme üzerinden de epey zaman geçmiş. Ödemeyi karttan çekemediğinde mail atarlar ve ödemeyi manuel olarak yapmanızı isterler süresi içinde yapmazsanız hizmetler sonlandırılır. Ticket açıp şansınızı deneyin ama büyük ihtimalle kalıcı olarak silinmiştir sunucunuz geçmiş olsun.
1 aylık bir fatura ödemesi gecikmesi var sadece, sizce de bu çok ağır değil mi? Hesabı suspend edersin, girişleri engellersin, sunucuyu beklemeye alırsın vs vs ama direk sunucu silmek, hesabı silmek yani çok çok ağır. Ben daha önce dünyada hiç bir yerde görmedim 1 aylık gecikmeden sonra herşeyini siliyorlar. Çok saçma sapan bir uygulama.