ClassWeb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Niye her şeyi siyasiye bağlıyorsunuz millet ağzını açsa siyaset miyaset. Biz bir araba alırken 40 dereden su getirip her şeyini araştırıyoruz malum parayı sokakta bulmuyoruz.

Youtubeye baktığınız ekran açılmama sorunları, kalkışta bekleme sorunları, direksiyon problemleri. Yazılımsal sorunlar v.s youtubeden baktığınızda bile zilyon tane sorun görürsünüz. Buradaki önemli soru şu togg kalıcı olacak mı daha bu belli değil. Togg kalıcı olacak yıllar yıllar içinde bu sorunlar bug lar çözülecek yeni model çıkacak piyasada deneyimli hale gelecek sonra bakarım alacak mıyım diye düşünürüm ama şuan bedava versen almam cünkü astarı muhtemelen yüzünü geciyor.

Partizanlık yapmaya gerek yok her şeyi siyasete bağlamak ne alaka. Ayrıca firmanın sahiplerinin partiyle zaten alakası yok devletle de alakası yok. Kazanılan paralara sanki devletin kasasına giriyor gibi algı yapmayın. Şirket sahipleri kazanıyor. Yani işi siyasete çeken sizsiniz kusura bakmayın.
Sakin olun lütfen, mesajımda zaten sizle aynı düşüncede olduğum için bunu belirttim bende. Siyasi bir düşüncesi yok ise arkadaşın düşüncesini merak ettim (siyasete çekmeden yorumunu bilmek istiyorum diye)