Arkadaşlar selam instagramda kendi imal edip satmaya çalıştığım bir ürün var. Sosyal medya yönetimi için çalıştığım ajans dahi var 2 aydır paylaşımlar devam ediyor ama takipçi asla kazanamıyorum 30 40 takipçide kaldık. ufak bir reklam çıkışı yaptım (500 tl) bu sayede geldi o takipçiler de şimdi tekrar 5 6 bi tl civarında bir bütçe ile reklam çıkışı yapacağım bu ay. takipçi bu sayede gelecektir ama özellikle takipçi hedefli bir reklam için önerileriniz var mı meta reklam ayarlarından ne tarz ayarlar yapmalıyım ? Takipçi satın al diyen dostalarımız olacaktır onlarla benzer düşüncelere sahip değilim hedef kitlemi kötü etkiliyor ve bu şekilde takipçi artırımı yapan rakip firmalar var hiçbiri kalıcı olmuyor. Sizin bu konuda tavsiyeleriniz nelerdir kısır döngüye girdim 30 takipçili sayfayi kimse takip etmek de istemiyor? çekiliş düzenlesem 30 kişi yine az bi sayı influecer bulup onlara mı paylaşım yaptırsam ne yapsam kararsız kaldım ne satış oluyor bu takipçiyle ne de bu takipçiyi gören sayfayı takip etmek istiyor ? düşüncelerinizi bekliyorum.