Merhabalar . Yaklaşık 15 Gundur 3 kişiden Hizmet aldım sonucu hüsran .Yani çalısmayan sistemi neden çalısıyor gosterıp satarsın ? cevabını bende bilmiyorum ama genel olarak arkadasların cevabı calısıyor-du Sorun yok-tu daha once hiç şikayet almadım şeklinde cevaplar oldu . Aynı zamanda1i hazır olmak uzere izlenme atabilecegım 3 youtube izlenme programı yazdırdım . Sonuç tabiki husran ve tekrar en iyisi almak dedim .
4.000Saat hizmeti alacagım. İzleyen kişilerin Türk olmasını istiyorum . Mumkunse
Artık önce ödeme atarmısın diye yazılmasını istemiyorum . Bana yazarken 4.000 Saat izlenmeniz x-xdakika arası ( videolarım 12-18dk arası olacak) olarak yaklasık X gunde tamamlanıcak . Max x gunde tamamlanacak ( bitiş zamanı vermeden e ben sana bukadar surede biter demedım diyen uyanık arkadaslar var ugrasma ıstemıyorum . ) diye belirtecek bir hocamızla anlasmak ıstıyorum . İzlenmenin en azından soyledıgınız zamanın yarısı gordukten sonra Ödeme yapacagım. Lütfen Ön ödeme için yazmayınız rica ediyorum . suana kadar verdigim tüm ödemeler resmen *** oldu gitti cogu. Ek olarak Kaliteli ve dusmeyecek servisler olmasını istiyorum .
Bu konuda donusler beklıyorum ıyı calısmalar .