Merhaba, Telegram airdrop projeleri için sunduğumuz profesyonel yönetim hizmeti hakkında bilgi vermek isterim. İşte sistemimiz ve avantajlarımız:

Hizmetimizin İşleyişi

1. Numaranızı Paylaşın: Numaranızı bize vererek geçici erişim izni sağlarsınız. Bu erişimi istediğiniz zaman kaldırabilirsiniz, ancak projeye dahil olduktan sonra kaldırılması, projeye tekrar katılımı engeller.
  2. Referansımızla Kayıt: Kendi referans linkimizle sizin yerinize botlara giriş yapar ve projeleri sizin adınıza yürütmeye başlarız.
  3. Ücretlendirme: Eğer bizim referansımızla üye değilseniz, küçük bir ödeme yaparsınız. Örneğin, 2 proje için 10 dolar, 4 proje için 20 dolar gibi.
  4. Claim Zamanı: Airdrop hakedişlerinizi alırken emeğimizin karşılığı olarak %10 talep ediyoruz.

Avantajlarımız ve Güvenlik

• Güvenli ve Yasal: Her numaraya ayrı ev IP'leri ile giriş yapıyoruz, bu sayede normal bir kullanıcı gibi işlem yapılıyor ve ban riski minimize ediliyor.
  • Deneyim ve Güvenilirlik: Şu ana kadar hiçbir hesap kapanma sorunu yaşamadık. Sistemimiz sayesinde hesaplarınız güvende.

Neden Bizimle Çalışmalısınız?

• Zaman ve Emek Tasarrufu: Telegram airdroplarını yönetmek zaman ve çaba gerektirir. Biz bu yükü üzerinizden alıyoruz.
  • Kazançlı Bir İşbirliği: Kazan-kazan mantığıyla çalışıyoruz. Hem siz hem de biz bu projelerden fayda sağlıyoruz.

Neden Ben 1.000'lerce Account Açmıyorum?

Şimdi diyeceksiniz ki kendin neden yapmıyorsun arkadaşlar bende yapıyorum fakat maddi durumum 1000 lerce account alacak veya yönetecek kadar büyük değil. Şuan 90 Account yönetiyorum.

Riskler ve Sorumluluklar

• Ban Riski: Telegram projeleri hesapları banlayabilir. Ancak, sistemimiz bu riski minimize etmek için özel olarak tasarlanmıştır.
  • Hesap Kapanması: Şu ana kadar karşılaşmadık, ancak her zaman bir risk vardır. Bu tür durumlarda, hesap kapanması gibi olumsuzluklardan doğacak zararları kabul etmiyoruz ve bu risklerin kullanıcı tarafından kabul edildiğini varsayıyoruz. Bizimle iş birliği yapan kişi bunu kabul etmiş sayılır.
Sonuç olarak, sadece telefon numaranızı paylaşarak ve başka hiçbir şeye karışmadan para kazanıyorsunuz. Güven duymayacak kişiler iletişime geçmesinler profilim belirli ve kendi telegram hesabınız herşeyi anlık görebilirsiniz.

İletişim :

https://t.me/bcairdropx VEYA PM

Siz de bu karlı iş modeline katılmak ve profesyonel hizmetlerimizden faydalanmak isterseniz, bizimle iletişime geçebilirsiniz. Telegram airdroplarınız için en güvenilir çözümü sunuyoruz.