İlk yarı bitti ve kendimce bir analiz yapacağım. Kalemiz zaten her zamanki gibi iyi. Defansımız ise Merih Demiral etkisiyle seviye atlamış durumda ve çok iyi. Orta sahamız da gayet iyi bence Hakan Çalhanoğlunun yokluğunu aratmiyorlar. Özellikle ismaili çok beğendim. Takımın bel kemiği oturmuş durumda kısacası. Gelgelelim kanayan yaramiza: İleri üçlü. Yahu montella Arda güler forvet mi ? Sen bizim aklımızla dalga mı geciyorsun? Biz barış forvette oynamamali diyoruz sen daha kötüsünü yapıp ardayi katıyorsun forvete. Acaba ben mi futboldan anlamıyorum diye düşünmeye başladım. Şimdi siz boşver eleştirmeyi zaten kazanıyoruz diyebilirsiniz. Evet kazanıyoruz ama nasıl kazanıyoruz? Attığımız gollere bir bakın hep bireysel yeteneklerle atıldı bugünkü gol ise zaten kornerden geldi ve rakibin hatasından geldi. Takım oyunu oynayarak attığımız bir gol yok. Takımın başında montella olmasa dahi bu futbolu oynarız zaten. Ben açıkçası montellanin futboldan anlamadığını düşünüyorum aksi bir durumda kötü niyetli biri oluyor çünkü.