N0S adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam siz niye üstünüze alınıyorsunuz anlamadım
ben sizden telafi hesap istedim acileyeti olduğunu söyledim veri kaybı olduğu için 2 seferde geri döndünüzü en son 72 saat dediniz ve üstteki açıklamamda neden hesapların patlattığını anlattım umarım dikkat edersiniz en son telafi için hesabınızı sormadım bile hazır hesap varsa acil ihtiyaçtan satın almak için sordum kendi kendinize gelin güvey oluyorsunuz sanırım
size kötü bir laf etmedim sizden bahsetmedim kendinizi ortaya atıyorsunuz

ben günde 2000 tl den fazla hesap alıyorum yeri gelir yeni sağlayıcılar arıyorum saçmalamayın lütfen
Sizin kim olduğunuzu şimdi anladım şuana kadar anlamamıştım ben genel olarak konuştum. Dikkat ederseniz ilk mesajım da sadece bir öneriydi. Hesapların kapanması bizim dikkat etmemiz gereken hususlar içerisinde değil kaç kişiye satıyoruz R10'da elbette kullanım şartlarınız Azure sistemine uymuyorsa elbette kapı dışarı edecektir. Size karşıda herhangi bir sorunum yok. R10 hesabınızı bile bilmiyordum bu son mesajınızla görüyorum. Telafinizi de aynı gün aldınız zaten. Garanti kapsamında kimin sorunu yüzünden patladı diye ilgilenmiyoruz zaten direk telafiye geçiyoruz. İyi Forumlar. Bizimle çalışmamanız zaten daha uygun olur.