CrawlArmy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bizimle bir ticaretiniz olduysa garantili alınan hesaplarda telafi için asla ek bir ücret talep etmedik öncelikle bu beyanınız tamamen yanlış eğer böyle bir şey varsa bana hangi mesajsa iletin ben hesap ileteyim ücretsiz olarak. Diğer türlü evet telafiler 72 saattir ancak bu en geç süredir, genellikle aynı gün teslim ederiz. Her şey satış konumuzda gayet açıktır. Aksi bir olay gerçekleşmiyor. Aynı kartla aynı numarayla hesap açma işlemine gelirsek bu tamaen bir hüsnüzan zaten bu olay mümkün değil. Aynı kartla veya aynı numarayla hesap açımı Azure değil bütün cloudlarda böyle bir şey yok. Bu cloudlar ücretsiz bakiye veriyorlarsa yoldan geçenlere de dağıtmıyor. Elbette uyguladıkları bir sistem var.
hocam siz niye üstünüze alınıyorsunuz anlamadım
ben sizden telafi hesap istedim acileyeti olduğunu söyledim veri kaybı olduğu için 2 seferde geri döndünüzü en son 72 saat dediniz ve üstteki açıklamamda neden hesapların patlattığını anlattım umarım dikkat edersiniz en son telafi için hesabınızı sormadım bile hazır hesap varsa acil ihtiyaçtan satın almak için sordum kendi kendinize gelin güvey oluyorsunuz sanırım
size kötü bir laf etmedim sizden bahsetmedim kendinizi ortaya atıyorsunuz

ben günde 2000 tl den fazla hesap alıyorum yeri gelir yeni sağlayıcılar arıyorum saçmalamayın lütfen