Kamp insanı olarak kendi önerilerimden birkaçını yazmak istedim. Mangal veya küçük tüp yerine ben Reşo Ocağı veya Osmanlı Ocağı olarak bilinen şeyden alıyorum yanıma, hem aşırı küçük, hem yanma patlama, gaz kaçağı vs. riski olmuyor, hem bolca jel ile birlikte saatlerce yanıyor yani aşırı kullanışlı ister çayını demle, ister kahve, ister noodle için su kaynat epey işimi görüyor eğer mangallık bir durum yoksa, eğer mangallık durum olursa zaten arkadaşlar tekerlekli barbekü getiriyor. Işık olarak 5-10 metrelik küçük usb ile çalışan ışıklar var, çadırın tepesinden 5 metre ileriye bir tahta parçası dikip arasına çekersen harika oluyor. Ayrıca komşu vs. olmayacaksa kesinlikle hoparlör büyük keyif, bolca powerbank ile kusursuz olur. Son olarak karanlık bir bölge ise fosforlu çadır kazıkları süper oluyor bilginiz olsun, bazı çadırların içinden normal kazık bile çıkmıyor, eğer boy seçeneği varsa da en uzunundan olsun mesela birkaç kere kumda kurmak zorunda kaldık kısa boylar pek tutmuyor. Yine son olarak soğutuculu çanta epey iş görür, diğer sert plastik olan yer kaplayanlardan değil, içi gümüş renkli bir yansıtıcı kaplı olan çanta formundakilerden bahsediyorum, boşalınca buruşturup istediğiniz yere sığar en azından. Delici, kesici, kapak açmalık vs. şeyler içinde Ninja Wallet tarzı birkaç farklı tarz aparatım var, epey iş görüyor.
https://www.temu.com/tr/1-adet-taşın...009_dshd0u0wnk
Işık olarak bazen bunu kullanıyorum beyaz renkli olanı gözü kör edecek kadar ışık veriyor ve bunun için genişçe bir powerbank im var saatlerce ortamı ışıl ışıl yapıyor ve çok bir enerji tüketmiyor, ne olur ne olmaz powerbank biter diye de telefona bağlamak için bir tane Otg bulunduruyorum. Neyse bu kadar yeter sanırım başını şişirdim, iyi eğlenceler