Merhaba,
Bugün sizlerle web sitemde 6 ay gibi kısa bir sürede 90 bin trafiğe nasıl ulaştığımı paylaşmak istiyorum. Bu başarıyı sağlamak için bazı stratejiler uyguladım ve bunların anahtarı topikal otoriteyi sağlamak oldu. İşte benim izlediğim adımlar:
  • Niş Seçimi: İlk adım olarak, ilgimi çeken ve insanların ihtiyaç duyduğu bir niş belirledim. Bu nişte topikal otorite oluşturmak daha kolay oldu çünkü spesifik konular hakkında detaylı içerikler üretebildim.
  • Detaylı ve Kaliteli İçerik: Her içerik parçasını detaylı araştırarak ve kaliteli bilgiler sunarak hazırladım. İnsanların gerçekten faydalanabileceği bilgiler sundum.
  • Kapsamlı İçerik Kümeleri: Bir konu hakkında yazarken sadece tek bir makale yazmak yerine, o konunun tüm alt başlıklarını da içeren kapsamlı içerik kümeleri oluşturdum.
  • Uzun Kuyruklu Anahtar Kelimeler: Yüksek rekabetli anahtar kelimeler yerine, uzun kuyruklu anahtar kelimelere odaklandım. Bu kelimeler genellikle daha az rekabet içerir ve belirli bir kullanıcı ihtiyacını karşılar.
  • Backlink: Otoritemi güçlendirmek için yüksek otoriteli sitelerden backlink aldım.
Topikal Otorite hakkında detaylı bilgiye ulaşmak için bu videoyu tavsiye edebilirim:

https://www.youtube.com/watch?v=EQ1-I2NL9zM