TheWebDijital adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam tuşlu telefondan dokunmatiklere geçişlere Apple tavsiye ediyorum. Özellikle yaşlılar için kullanımı kolay Home tuşuna basıyor her şey den çıkıyor. yok geri git ekranda buna bas şuna bas falan uğraşmak istemiyorsan.

Apple en rahatı, ekrana kilit ve parmak izi koyma home tuşuna basınca açılıyor. Logoları ayarlardan büyütüyosun yazıları aynı şekilde. Okuma güçlüğü çözülüyor. Arama tuşu basit yerde. Aranınca telefonu açmak basit.

Ben anneme 2. el easy cepten iphone 6 aldım. kasa metal düşsede çok sıkıntı çıkarmıyor. Alo diyor, yeterli ihtiyaç o kadar Android te donma kasma ile uğraşmak istemiyorsan. F/P ürün. Tavsiyem home tuşu olan Apple telefon.
telefonla ilgili herşey zırt pırt bana gelecek hocam.iphona telefondan birisini ara desen arayamam nerdeyse,o derece alakam yok.android lerden az çok anlıyorum en azından.en son çıkan iphone modeli bana hediye gelse,satar 5-10klık android alırım yerine yani o derece kılım bide annem 2.el asla istemiyor.iphone unda sıfırları pahalı.