Dixon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kiraya verdiğimiz bazı evler bize çok yakın karşımızda, oturduğumuz binada inanın video kaydı alsam kısa film çıkar öyle saçma sapan olaylar görüyorumki bunlar nasıl insanlar anlamıyorum.

Eşyalı olarak bir dairemizi kiraya verdik 30-35 yaşlarında bir kadına, hergün eve başka başka arabalarla erkekler girip çıkıyor, sabah çöpün kenarına bir araba dolusu içki şişesi bırakılıyordu. Uyku tutmuyor ve ses gürültü duyunca balkonda oturuyorum, kadın haftada 2-3 gece sokakta yalın ayak kaçıyor, arabalar kadını kovalıyor falan sabaha kadar aksiyon hiç bitmiyordu. Çığlıklar, bağrışmalar 1-2 defa komşular polis çağırdı. Kadına evi boşalt dedik, dedi kirayı 2 katına çıkaralım hayır boşalt dedik. Evli barklı bir adamla birlikteymiş, öfkelenmişler evin her yerini parçalamışlar ve evden kaçar gibi gittiler. Bize verdikleri zarar 100.000 TL artık eşyalar kullanılamaz oldu. Oto galericilik yaptığımız için çok çevremiz var, araya onu sok bunu sok, derken evli barklı o adam o zararı karşıladı da kurtulduk. Bir başkası olsa o parayı tahsil edemezdi ve verdiği zarar belki 5 yıllık kiraya eşdeğer
sizi çok iyi anlıyorum hocam, şuan boşta hiç lazım olmayacak yatırımlık ev aldım ileride çoluk çocuğuma bırakmak için, halim vaktim yerinde ihtiyacımda yok elimde hazır para varken sağlık sıhaat yerindeyken bişeyler yapmak istedim dikili ağacım olsun istedim kanımca, bomboş duracağına kirada dursun, geliriyle bi sepet yapayım, ileride çoluk çocuğa okul masrafı üniversite masrafı için kira gelirini biriktireyim diyorum, ama bazen öyle şeyler duyuyorum ki ev sahiplerinden yok kiraya vermeyeyim daha iyi diyorum, sözleşme yapılıp oturmaya başlayıp 3 ay ödeyip sonra bi daha ödemeyen mahkeme süreci vs 2-3 yıl resmen bedava oturan mı ararsın, bahsettiğiniz gibi kapatma hayatı yaşayıp rezillik çıkaran mı ararsın, zammı çok bulup mala zarar veren mi ararsın, hadi bugün x günü ota boka içip (ağzıyla içenleri tenzih ederek söylüyorum) maç günleri terör estiren magandalık yapan mı ararsın, neler neler...