Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
makul haklı bir yaklaşım, evimi kiraya vermeyi düşünüyorum, inanın piyasasından düşüğe vermeye razıyım, tahliye taahütnamesi vs hiç bi şartım yok, depozito bile istemicem, tek isteğim sessiz olması, alt kata üst kata rahatsızlık vermemesi, gününde ödemesi, kırıp dökmemesi vallahi billahi tefe tüfeye razıyım adam gibi kiracı arıyorum eski ev sahiplerini arayıp referans verebilecek, aksatmadığını taahüd edebilecek. inanın kırıp dökecek zarar verecek korkusuna kiraya vermek istemiyorum çok çeken arkadaşlarım var, hatta bitanesi şuan davalık kiracısıyla çıkmadan lavaboya torbalarca çimento döküp sifonu çekmiş, açtığı masrafa şok olursunuz.
Kiraya verdiğimiz bazı evler bize çok yakın karşımızda, oturduğumuz binada inanın video kaydı alsam kısa film çıkar öyle saçma sapan olaylar görüyorumki bunlar nasıl insanlar anlamıyorum.

Eşyalı olarak bir dairemizi kiraya verdik 30-35 yaşlarında bir kadına, hergün eve başka başka arabalarla erkekler girip çıkıyor, sabah çöpün kenarına bir araba dolusu içki şişesi bırakılıyordu. Uyku tutmuyor ve ses gürültü duyunca balkonda oturuyorum, kadın haftada 2-3 gece sokakta yalın ayak kaçıyor, arabalar kadını kovalıyor falan sabaha kadar aksiyon hiç bitmiyordu. Çığlıklar, bağrışmalar 1-2 defa komşular polis çağırdı. Kadına evi boşalt dedik, dedi kirayı 2 katına çıkaralım hayır boşalt dedik. Evli barklı bir adamla birlikteymiş, öfkelenmişler evin her yerini parçalamışlar ve evden kaçar gibi gittiler. Bize verdikleri zarar 100.000 TL artık eşyalar kullanılamaz oldu. Oto galericilik yaptığımız için çok çevremiz var, araya onu sok bunu sok, derken evli barklı o adam o zararı karşıladı da kurtulduk. Bir başkası olsa o parayı tahsil edemezdi ve verdiği zarar belki 5 yıllık kiraya eşdeğer