Arkadaşlar merhaba themeforest üzerinden tema almak istemiştim. ilk alışımda hesap güvenlik sorunları nedeniyle engellendi. yeni hesap açacağımı söyledim. aynı kart bilgileri ile temayı satın aldım. sorun çıkmadı.
sonrasında geri iade geldi. themeforeste bunu sorduğum zaman ödeme sisteminin sadece paypal üzerinden oladuğunu söyledi. ve aldığım ürünün lisansını iptal ettiler. paramı geri aldım. yaklaşık 1 ay sonra yani şimdi tema satın alacağım zaman sadece paypal ile ödeme seçeneği çıktığını gördüm. sonuçta mastercard visa destekliyor durumda ama şöyle bir sıkıntımız var ki türkiye lokasyonu hiç bir şekilde seçilmiyor. sonuç olarak tema satın alınamıyor. bunun için bir çözüm önerisi varsa bilgilendirme yaparsa çok sevinirim.
Aklıma gelen bir yöntem ise telefon numarasını +44 alıp ingiltere üzerinden kayıt olsak kullanacağımız kart türkiye kartı olsa gene hesap engellenir mi diye düşünmüyor değilim?
https://forums.envato.com/t/i-dont-h...-pay/488135/31 burada böyle bir konuşma geçmiş bulunuyor.
hiç bir şekilde çözüm bulunamamış.
herkese hayırlı forumlar