Modal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sen daha okuduğunu anlayamıyorsun ki benim yazdığım bu konuyu anlayacaksın Ben şikayet konusunda forum dışında aile değerlerine "VİRGÜL" forum içinde pmdeki tüm küfürler yazdım ama işte anlamamışsın dostum
Ben hayatım boyunca egodan nefret eden ve kimseye ego tatmini yapacak biri olmadım karşımdaki insana güzelce ve kibarca yazdığımı düşünerek tavsiye verdim eşeklik bende ki yazdım doğru söylüyorsun ne haddime

Senin zihniyetin ne biliyor musun ? Sen kendini kurtarmışsın bir yerlere gelmişsin boşver diğer insanları sürünsün kafası. Ben bunu isteseydim R10da durmazdım R10da konuları okumazdım ve o forum kurallarını bu kadar iyi bilmezdim. Ben birilerini düzeltme hatalarını gösterme tarafındayım.

Sadece bu olay değil bu forumda onlarca kişiye yüzlerce kişiyle böyle karşılıklı birbirimizin hatasını düzelttik whatsappdan teşekkür eder mi dersin ama senin sen istiyorsun ki kimseye mesaj atma kimseyle muhattap olma yazık üzüldüm senin adına.
Öncelikle ben senin dostun değilim lise seviyesindeki sohbet kafanı bir değiştir.

Kimse senden eleştiri istemediyse bu şekilde eleştiri altında ağzına ne gelirse söyleyemezsin. Kimsenin eleştiriye de ihtiyacı yok. Çünkü elindekini satamadığında zaten elindekinin kötü olduğunu kendini geliştirmesi gerektiğini anlayacak.
Bak eleştiri bu şekilde olur:
Hocam scriptin genel görünümü pek iyi değil ben daha iyi görünümlü bir script arıyorum teşekkür ederim.
Bunu dersin anlar. Hakaretvari üstten konuşmalar eleştiri değil ego tatminidir.

Github'da yüzlerce yıldıza sahip birçok repom var. Destek isteyen herkese destek olmaya çalışıyorum. Senin amacın destek veya eleştiri değil. Amacın ego tatmini. Bak yazdıklarımdan ne kadar rahatsız olmuşsun hakarete kaymaya başlamış sözlerin. Şimdi biraz daha ağır konuşsam aslında yazdıklarının karşı tarafa nasıl hissettirdiğini anlayacaksın.