liyakat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kişi senden eleştiri istememiş scriptini iletmiş beğenmezsen almazsın teşekkür eder konuyu kapatırsın.
Dostumlu konuşmalar, üst perdeden abin lafları vs 40 yıllık arkadaşın değilse söyleyemezsin. Sana normal gelebilir ama normal değil.

Yazılımın y sini bilmese yine de hiçkimse ile böyle konuşamazsın. Bir de gidip tüm profilini inceleyip eski konularına saldırmışsın. Php bilgisiyle işe giren birisi için çok egolusun. Benden de sana abi tavsiyesi. Bu egoyu bırak. Ne kadar çok şey bilirsen egon o kadar az olur. Yarın birgün karşına senin gibi birisi denk gelir. O zaman anlarsın bu yazdıklarımı. Birisinden çok şey bilmen seni en bilgili yazılımcı yapmaz. Adam senin eleştiri dediğin egolu yazıya karşılık vermiş. Ne kadar hakaret varsa etmişsin.

Şikayet konusunda da forum kurallarına sığınıp forum dışında ailevi değerler harici küfürlere forum karışmaz diye savunma yapıyorsun. Önce kendi ahlakını, bilgini yargıla sonra karşındaki eleştiri isterse konuş. Php bilen kendini astronot sanıyor Türkiye'de çok değişik bir kafa yapısı.
Sen daha okuduğunu anlayamıyorsun ki benim yazdığım bu konuyu anlayacaksın Ben şikayet konusunda forum dışında aile değerlerine "VİRGÜL" forum içinde pmdeki tüm küfürler yazdım ama işte anlamamışsın dostum
Ben hayatım boyunca egodan nefret eden ve kimseye ego tatmini yapacak biri olmadım karşımdaki insana güzelce ve kibarca yazdığımı düşünerek tavsiye verdim eşeklik bende ki yazdım doğru söylüyorsun ne haddime

Senin zihniyetin ne biliyor musun ? Sen kendini kurtarmışsın bir yerlere gelmişsin boşver diğer insanları sürünsün kafası. Ben bunu isteseydim R10da durmazdım R10da konuları okumazdım ve o forum kurallarını bu kadar iyi bilmezdim. Ben birilerini düzeltme hatalarını gösterme tarafındayım.

Sadece bu olay değil bu forumda onlarca kişiye yüzlerce kişiyle böyle karşılıklı birbirimizin hatasını düzelttik whatsappdan teşekkür eder mi dersin ama senin sen istiyorsun ki kimseye mesaj atma kimseyle muhattap olma yazık üzüldüm senin adına.