Modal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam eleştirinin yumuşağı serti olmaz. Eleştiri yapılırken karşındaki kişi alınır küser diye eleştiri yumuşatılmaz bir şey yanlış ise orası söylenir ben front-end sıfır dedim front-end %50 biraz daha geliştir desem adam bu sefer iyi bildiğini ama eksiklerinin olduğunu düşünüp ona göre çalışacak benim yazdığım şekilde ise sıfırdan çalışacak eleştiri maalesef ki böyle ben o kadar ağır sert eleştirirler aldım ki onların katkısı çok oldu bana
Hocam yaptığın çok yanlış. Bana bunu yaptılar o zaman al sana demek gibi bir şey bu. Ne yani babam bana kötü davrandı diye bende oğluma mı kötü davranayım ki konu burada yakınlıkta değil. Sen tanımadığın birine yazıyorsun ve tanımadığın birine attığın ilk mesajda bilgin sıfır diyorsun. Böyle bir eleştiri şekli yok. İlla bir şey öğretmek istiyorsan tutarsın kolundan. Gel kardeşim. Beraber yapalım dersin. Bu yazdığın yazının hiç bir yerinde öğreti yok. Kaba eleştiri aralarına bir iki bilgi sıkıştırmışsın ki bu yazdığın cümleler arasında onlar görülmüyor bile.

Bende kendim sosyal bir insanımdır. İşim gereği çok üst mertebe kişilerle irtibata giriyoruz. Yazdığını okuyunca ben sararıp bozardım

Karşıdaki kişi sana para mı verdi. Yoo. İlk mesajda da bir insanın bilgisizliğine vurguda yapılmaz ki ya. Çok kaba.

Bak buda bir eleştiri. Ne kadar keskin cümleler kurdum öyle değil mi. Bir nevi haddim olmayarak öğreti yaptım sana. Eminim ki bana şuan kızıyorsun bile. Aynı durum attığın kişi içinde geçerli, emin ol.