Eğer böyle bir sektörde hizmet veriyorsan bu sıkıntıların olacağını bileceksin veya biliyorsundur . Buna istinaden uzun süreli satmayacaksın ozaman eğer satacaksanda telafisini yapacaksın . Ee ben çıkıp 2 yıllık satayım şuan zam geldiği an Adobe fiyatlarına diyim ki sıkıntı cıktı ücretini kalan ay gibi iade edeceğim git zamlı olarak bir daha al ? Varmı böyle birşey ?
Dediğim örnek ile aynı şey ; seni kiracı evinden çıkarmaya çalışınca yıl dolmadan çıkıyor musun ? Gidip eski kiraladığın fiyata değilde zamlı kiralara oturuyor musun tekrardan sözleşme yapıp ? Aynı şey bu . Zaten aksini iddia eden de lisans sektöründe olan arkadaşlar genelde ne tesadüf
Zamlandığı zaman ya hocam zamlanmış bu siz şu parayı fazla alın diyormusunuz hayır. Adobe de hep sorun vardı satmıyorum 365 için sorun olabilir dediler satmıyorum. Bu benim ticaretim senin ki farklı acil hesap isteyeen yazıyorum mesela 1 saat sonra dönüyor satmıyorum. Herkesin yoğurt yiyişi farklı üzerimden sektörde ki satıcılara genelle yapmana gerek yok hocam. Aldığın kişiyi tanımam seni tanımam başka birşey olsa aynı yorumu yazarım